29 березня у Львові запрацював Seven Restopub. Перший таки заклад відкрили рік тому в Запоріжжі. Seven Restopub поєднує традиції крафтового пабу з атмосферою комфортного ресторану для всієї родини. Про те, як команда масштабувала Seven Restopub із Запоріжжя до Львова, «Відбудові. Життя» розповів комерційний директор мережі закладів Владислав Улянченко.

Підписуйтесь на наш телеграм-канал з афішею «Куди піти у Запоріжжі»

Запорізький заклад Seven Restopub відкрив локацію у Львові
Вивіска Seven Restopub. Фото: соцмережі.

Підготовка львівської локації Seven Restopub тривала пів року. За словами Владислава Улянченка, місцем для відкриття обрали спальний район, оскільки більшість закладів у Львові сконцентровані в центрі.

У Львові є чимало закладів, але саме такого формату, як наш, немає. Захотіли перевірити, як концепція працюватиме саме у спальному районі. Перший тиждень показав, що це було вдале рішення. Вже маємо постійних клієнтів, хоч працюємо лише тиждень. До того ж уже вдруге в  Seven Restopub святкують дні народження. Думаю, це гарний показник,

Владислав Улянченко, комерційний директор мережі закладів Seven Restopub.
Запорізький заклад Seven Restopub відкрив локацію у Львові
Владислав Улянченко біля Seven Restopub у Львові. Фото: соцмережі.

Він також додав, що у Львові відкритись було нескладно, адже всю модель від концепції й меню до співпраці з постачальниками вже напрацювали у запорізькому закладі.

Також збільшилася управлінська команда, яка займається саме масштабуванням бізнесу. Водночас у Запоріжжі відкриватися було легше, бо ми там «свої», а Львів дуже прискіпливо ставиться до всіх приїжджих. Тож зараз триває своєрідне знайомство з цим містом,

Владислав Улянченко, комерційний директор мережі закладів Seven Restopub.

У львівському Seven Restopub вирішили побудувати великий кальянний зал більший, ніж у Запоріжжі. Але, за словами Владислава, це рішення, можливо, було не зовсім вдалим.

Виявилося, що в Запоріжжі більше полюбляють кальяни. А у Львові, оскільки заклад відкрили у спальному районі, до нас приходять родини з дітьми. Тож зараз ми будуємо дитячу кімнату. Також облаштовуємо ще один VIP-зал,

Владислав Улянченко, комерційний директор мережі закладів Seven Restopub.

Seven Restopub у Львові матиме і літній майданчик. Його будують на даху бізнес-центру, де планують приймати до 200 гостей.

Також комерційний директор розповів, що команда нині працює над відкриттям двох нових закладів у Запоріжжі та в центрі Львова.

Це будуть не Seven Restopub, мова йде про інші концепти. Ми обов’язково думатимемо над масштабуванням наших закладів в інші міста України, щойно завершимо ці проєкти та будівництво літнього майданчика у львівському Seven Restopub,

Владислав Улянченко, комерційний директор мережі закладів Seven Restopub.

Раніше «Відбудова. Життя» розповідала про відкриття сімейного ресторану Soprano у Запоріжжі.

Завантажити ще...